Veli Bilgilendirme Sistemi English
20.09.2019

Ya Sıfır Karbon Ya Sıfır Gelecek

İklim değişikliğine karşı mücadele için Greta Thunberg’in öncülüğü ile başlayan okul boykotlarına, Türk Eğitim Derneğine bağlı 40 okulun 32 bin öğrencisiyle birlikte 20 Eylül Cuma günü TED Bursa Koleji olarak destek verdik.

Fen bilgisi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan “Küresel Isınma” konulu sunumu dinleyen öğrencilerimiz, daha sonra derslerinde hazırladıkları afiş çalışmalarıyla iklim grevine destek verdiler. Bu etkinliğin ardından 7.sınıf öğrencilerimiz, Nilüfer Belediyesinin düzenlediği “İklim Festivali”ne giderek atölye çalışmalarına katıldılar.

“Ya Sıfır Karbon Ya Sıfır Gelecek” diyerek iklim acil durumuyla ilgili farkdındalık yaratmayı amaçladığımız etkinliğimizle, herkesi yaşanılır bir dünya için sorumluluklarını yerine getirmeye davet ettik.