Veli Bilgilendirme Sistemi English
21.09.2019

Çadır Kampı Etkinliği İle Bir Meşale Daha Yaktık

TED Bursa Koleji Okul Aile Birliği etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde çadır kampı gecesi düzenlendi. Aileleriyle birlikte gelen öğrenciler çadırlarını kurdular, beraber yemek yediler, CISV grubunun oyunlarını oynadılar, Umut Öğretmenin gitarıyla şarkılarına eşlik ettiler, okul etkinliklerinde üretimine katıldıkları teleskopla gökyüzünü incelediler ve Tolga Özpamuk’tan kampçılık hakkında bilgiler aldılar. Dolunay altında gökyüzünü inceleyerek çadırda uyuduktan sonra sabah bahçede kahvaltılarını yapıp kampı toplayıp mıntıka temizliği yaparak tekrar buluşmak umuduyla dağıldılar. Okul Aile Birliği’nin pek çok etkinliğinde olduğu gibi gelir, Türk Eğitim Derneği öğrenci bursları için meşale yakılmasına aktarıldı.