Veli Bilgilendirme Sistemi English
01.10.2019

IB Dünya Okulları Yöneticisi Clark Stroupe’un TED Bursa Koleji Ziyareti

IB Dünya Okulları Yöneticisi Clark Stroupe, Bursa’da 2006 yılından bu yana Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nı başarıyla uygulayan TED Bursa Kolejini ziyaret etti. Stroupe, TED Bursa Kolejinde IB DP uygulamalarını yerinde inceleyerek diploma programının mükemmelleştirilmesi amacıyla Ortaokul ve Lise Müdürü Ebru Bekil ve IB DP Koordinatörü Nuray Bayülgen’le toplantı yaptı. Toplantıda, TED Bursa Kolejinin yıllardır verdiği emekle, IB Dünya Okulu haline geldiği ve programın olumlu işleyişinin tüm okul iklimine yansıdığı tespit edildi. TED Bursa Kolejinin, deneyimli akademik kadrosunun programın uygulanma aşamasındaki pozitif etkilerinin eğitim atmosferine yansıtıldığı görüldü. Uluslararası Bakalorya Organizasyonu ile okulumuz arasındaki işbirliği ve güvenin sağlamlığı bu ziyaret aracılığıyla tazelendi.