30.10.2019

Ölümsüz Eserin Cumhuriyet 96 Yaşında

Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümü öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşku ile kutlandı. Kutlama töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Ortaokul ve Lise Müdürümüz Ebru Bekil Atatürk’ün ilke ve devrimlerine, Cumhuriyetimizin temel ve vazgeçilmez değerlerine inanan tüm öğrencilere ve konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Törende ilkokul ile ortaokul öğrencilerinin velileriyle birlikte seslendirdiği marşlar coşkuyu artırırken tüm salon iki kuşaktan oluşan koromuza eşlik etti. Lise öğrencilerinin sergilediği performans gösterisi ile ardından sunulan “Demokrasi” temalı drama izleyicilerden büyük beğeni aldı. Törenin sonunda tüm öğrenciler ve veliler, büyük heyecan ve coşkuyla, Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünü hep birlikte kutladı.