English Veli Bilgilendirme Sistemi
06.12.2019

Üniversite Gezimiz

TED Bursa Koleji, mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 3 Aralık 2019 Salı günü, Koç Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne tanıtım gezisi düzenlendi. Gezi esnasında öğrencilerimiz, üniversitelerin tanıtım ofisinde görev yapan öğrencilerden ve tanıtım uzmanlarından bölüm ve fakülteler, burs olanakları, yurt imkânları, proje ve staj koşulları hakkında bilgi aldılar. Ayrıca üniversitelerin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla üniversite kampüs turu düzenlendi. TED Bursa Koleji mezun öğrencileri, okudukları üniversitelerde okulumuz öğrencilerine ev sahipliği yaptılar. Yapılan etkinlikte öğrencilerimiz hem üniversiteleri tanıma hem de merak ettikleri konulara ilişkin soru sorma fırsatı buldular.