Veli Bilgilendirme Sistemi English
09.12.2019

Değerli Velilerimiz,

TED Okullarında yetişen öğrenciler; akademik başarılarının yanı sıra spor, kültür ve sanat faaliyetleri ile de fark yaratarak mezun olmaktadır. Bu doğrultuda öğrencilerimizin sportif, sanatsal ve sosyal alanlarda gelişimlerine destek olacağına inandığımız ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan yaz kampına yalnızca TED öğrencileri katılabilmektedir.

2020 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı, Geleceğin Yıldızları ile yapılan iş birliği doğrultusunda Lise Hazırlık, 9 ve 10. sınıflarda öğrenim gören TED öğrencileri için özel olarak geliştirilmiştir. Kamp 5 - 11 Temmuz 2020, 20 - 26 Ağustos 2020 tarihleri arasında Uludağ Monte Baia Otel’de gerçekleşecektir.

Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının ardından yaz döneminde öğrencilerimizin “TED”lilerle bir arada olup yeni arkadaşlıklar kurmaları, öz denetim, liderlik ve takım çalışması gibi becerilerin yanı sıra İngilizce yeterliliklerini de geliştirmeleri hedeflendiği için, söz konusu kampa öğrencilerimizin katılımlarını desteklemekteyiz.

Saygılarımızla,
Türk Eğitim Derneği