English Veli Bilgilendirme Sistemi
16.12.2019

TED MÜNAZARA TURNUVASINDA BİRİNCİLİK

TED Ankara Koleji Münazara Kulübü MÜTED tarafından düzenlenen II. TED Okulları Arası Münazara Turnuvası 13-14 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Dört oturum şeklinde yapılan turnuvada TED Bursa Münazara Takımı, tüm maçları kazanarak birinci olmuştur. Öğrencilerin özgür düşüncelerini topluluk önünde cesaretle dile getirebilmeleri ve savunmaları, takım çalışması içinde paylaşımda bulunmaları, rekabet ortamında kazanmanın sevincini yaşayıp yenilgiyi olgunlukla karşılamayı deneyimlemeleri amacı ile düzenlenen turnuvada öğrencilerimiz hem farklı TED okullarından gelen lise öğrencilerinin kuralları belirlenen bir tartışma ortamı içinde fikirlerini sunmayı hem de farklı fikir ve görüşlerin oluşturduğu rekabet ortamı içinde dostluk ve arkadaşlık duygularını pekiştirmeyi deneyimlediler. Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.