28.12.2019

Yılsonu Paylaşım Şenliği Sevgi İle Bütünleşti

Okulumuzda düzenlenen “Yılsonu Paylaşım Şenliği” anlamlı bir dayanışma organizasyonuna dönüştü.

Sosyal sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefleyen TED Bursa Koleji, Okul Aile Birliği ile birlikte eğlenceli aktivitelerle dolu bir yılsonu paylaşım şenliği gerçekleştirdi. Bu yıl 12.’si düzenlenen Paylaşım Şenliği’nde öğrenciler, hem eğlendiler hem de takım olma ruhunu kazandılar. Öğretmenlerin, öğrencilerin ve Okul Aile Birliği’nin görev aldığı şenlikte; oyun alanları, müzik ve drama sahneleri ile yiyecek satışlarının yapıldığı birçok aktivite standı açıldı. Biletler olarak oyunlar oynayan, el sanatları yapan ve çekiliş heyecanı yaşayan çocukların mutluluğuna aileleri de ortak oldu. Şenlik sonunda organizasyona maddi manevi destek olan herkese Okul Yöneticileri ve Okul Aile Birliği tarafından teşekkür edildi. Organizasyondan elde edilecek gelir bu yıl da Türk Eğitim Derneği’nin “10.000 Genç Meşale, Daha Aydınlık Türkiye” projesi ile kardeş okullara destek çalışmalarında kullanılacak.