Veli Bilgilendirme Sistemi English
21.02.2020

10.000 Genç Meşale, Daha Aydınlık Türkiye

TED Bursa Koleji’nin de içinde bulunduğu büyük bir aile olan Türk Eğitim Derneği, ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Bizim Okul Aile Birliğimiz , derneğin “10.000 Genç Meşale, Daha Aydınlık Türkiye” hedefine katkıda bulunup ; 3 Meşale yakmıştır. Bu Genç Meşale olarak adlandırılan çocuklarımız TED Batman ,TED Çorum ve TED Karabük kolejlerinde eğitim görmektedir.

Bu yıl gerçekleştirilen Paylaşım Şenliğinde siz velilerimizden gelen katkılarla , Okul Aile Birliğimiz , Eğitim Meşalesi öğrenci sayısını dörde çıkaracaktır.Meşale yakmak, burs sağlanan Genç Meşale’ye eğitim hayatı boyunca düzenli ve sürekli olma sözünü vermek anlamına gelmektedir.

Okul Aile Birliğimiz öncülüğünde siz değerli velilerimizin katkılarıyla yakılan bu Meşalelerin ışığını daim kılmak için verdiğiniz destek çok kıymetlidir.

08 Şubat 2020 tarihinde Ankara’da düzenlenen TED Okulları Okul Aile Birlikleri toplantısına TED Bursa Koleji’mizi temsilen Okul Aile Birliğimiz yönetim kurulu üyelerinden Elif Zeytinoğlu ve Didem Gürevin katılmışlardır. Bu toplantıda Genç Meşale kavramının önemi ve velilerin bu sürede destek vermede en önemli paydaşlar olduğu vurgulanmıştır . Derneğimizin Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu tarafından da ( toplam 40 OAB arasından 8 OAB arasına giren )TED Bursa Koleji Okul Aile Birliği’ne katkılarından dolayı siz velilerimiz nezdinde teşekkür edilmiştir.