Veli Bilgilendirme Sistemi English
05.03.2020

7. Sınıflar “Bilim ve Teknoloji Merkezi”nde

7.sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri dersi kapsamında öğrendikleri kazanımları pekiştirmek ve uygulamak için 27.02.2020 tarihinde “Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi”ne gittiler. Öğrencilerimiz; BTM’de ses, enerji, ısı, ışık, hava, elektrik, su yenilenebilir enerji ve suyun serüveni gibi on dört farklı kategoride sayısı iki yüz elliye yaklaşan deney ünitesini rehber öğretmenler eşliğinde gezdiler ve uygulamalar yaptılar. Ayrıca uzman eğitmenlerin hazırlamış olduğu canlı deney gösterisini izlediler ve planeteryumda evrenin büyüklüğüyle ilgili ilginç bir film gösterimine de katılım gösterdiler. Öğrencilerimize, bilimin ışığında gelişim gösterecekleri başımıza icatlar çıkaracakları güzel bir gelecek diliyoruz.