Veli Bilgilendirme Sistemi English
12.03.2020

TED Bursa Kolejinde Uluslararası Rotary 2440. Bölge Ryla Semineri

TED Bursa Koleji Interact Kulübü ve Yeşil Rotary Kulübünün iş birliği ile üçüncüsü gerçekleşen ‘Uluslararası Rotary 2440. Bölge Ryla Semineri’ 7 Mart 2020 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi. TED Bursa Koleji öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen “İçindeki Lideri Keşfet” temalı RYLA (Rotary Youth Leadership Awards) seminerinde Yönetim Danışmanı - Yönetici - Lider ve Öğrenci Kariyer Koçu olan Cana Sunalp ARAR, öğrencilerimize “Odaklı Düşünmek Neden Önemlidir?” başlığı altında, sınav öncesinde yaşanan kaygılarla başa çıkma yollarını aktardı. Ardından Fit Team 911 Lideri, Personal Trainer, Basketbol Oyuncusu ve Su Altı Modeli olan Nurgün ABİK, “Hayatımız Yaptığımız Tercihlerdir” adlı konuşmasıyla öğrencilere hayatlarının dönüm noktalarıyla ilgili bilgilendirildi. Eğitim Danışmanı olan Aylin Sabancı “Yeni Nesil Liderlik” adlı konuşmasıyla öğrencilerimize ufuklarını genişletmelerinin mümkün olduğunu ifade ederken, Eğitmen ve Yönetim Danışmanı duayen Rotaryen Memiş YILMAM, “Başarının Yol Haritası” adlı konuşmasıyla öğrencilere amaç, hedef ve vizyonun öneminden bahsetti. Konuşmacıların etkileyici sunumları, öğrencilerin kişisel gelişimini ve liderlik vasıflarını destekleyecek nitelik taşıyan Ryla semineri sertifika töreni ile sona erdi.