Veli Bilgilendirme Sistemi English
21.05.2020

“Atatürk ve Gençlik” Forumu

TED Ankara Koleji, 19 Mayıs 2020 tarihinde TED öğrencilerinin katıldığı “Atatürk ve Gençlik” konulu forum düzenledi. Gençlerin, “ortak düşünme ve üretme” becerilerini geliştirebilmek adına düzenlenen forumda TED Bursa Kolejini 10 D sınıfı öğrencisi Ayşe Gül Özkez ve 11 B sınıfı öğrencisi Mehmet Bilgiç temsil etti. Forum kapsamında farklı TED okullarından etkinliğe katılan öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Genç fikirli demek doğruyu gören ve anlayan gerçek fikirli demektir.” sözleriyle hareket ettiler. Okulumuzun öğrencileri de, “Genç fikir- gerçek fikir” eşleşmesini yaşama geçirebilmek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmak adına gençlere düşen görev ve sorumluluklar hakkında, kendilerini ifade etme imkânı buldu. • Öğrencilerin bu düşünce platformu içinde edindikleri kazanımları, bireysel yaşamlarında da içselleştirmeleri “Atatürk ve Gençlik” konulu forumun temel amacı olmuştur.