21.05.2020

Yarı Finaldeyiz!

Biyoloji öğretmeni Fulya Bilgin ve 9. sınıf öğrencilerinden Yiğit Yalçın’ın liderliğindeki “Collect for Future” takımımız katıldığı “Global Social Leaders” yarışmasında, yarı finale katılmaya hak kazanmıştır. Jüri yetkilileri, bu sene projelerin kalitesinden oldukça etkilendiklerini ve seçim yapmakta çok zorlandıklarını belirttiler. Toplamda 759 projenin içinden, 117 proje yarı finale kaldı. Takımımız, mavi kapak ve plastik atık toplayarak elde ettiği gelir ile kız yurdunda kalan öğrencilere maddi olarak katkıda bulundu. Bu proje hem çevreye duyarlılık hem de eğitimde fırsat eşitliğini destelemek için harika bir adım oldu. Takımımızı bu başarısı için kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.