09.10.2020

Uzaya Yolculuk

Her yıl çeşitli etkinliklerle 4-10 Ekim tarihleri arasında “Dünya Uzay Haftası”nı öğrencilerimizle kutlamaktayız. Bu kapsamda 6. sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri dersinin 1. ünitesi olan “Güneş Sistemi ve Tutulmalar” la ilgili maketler tasarladılar. Tasarımlarında çoğunlukla evde bulunan basit malzemeleri kullanarak yaratıcılıklarıyla dikkat çektiler ve artırılmış gerçeklik uygulamalarını kullanarak uzayın derinliklerini keşfettiler. Öğrencilerimizi uzaya yaptıkları bu kısa yolculuk adına tebrik eder, bilime olan ilgilerinin devam etmesini dileriz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji) on