K12net English
20.12.2020

Bir Dolaşım Masalı

6. sınıf öğrencilerimiz, “Bir varmış bir yokmuş, evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, uzak diyarların birinde, ‘’Dolaşım’’ adı verilen bir ülke varmış…” diyerek derse başladılar bu defa. Fen dersi kazanımlarından “Dolaşım Sistemi” konusunu, tüm yaratıcılıklarını ve edindikleri yeni bilgileri kullanarak masallaştırdılar. Bu önemli ve karmaşık konuyu bazen bir masal diyarında hayali bir ülkede yolculuk yaparak, bazen uzaya çıkarak, bazen ise kendi vücutlarına misafir olarak sürükleyici bir şekilde arkadaşlarına anlattılar. Bu etkinliğimizle, onlıne eğitim sürecini, akran eğitimi de yaparak kalıcı öğrenmelerin geçekleştiği bir zemin haline getirmiş olduk. Öğrencilerimizi yaratıcılıklarından dolayı tebrik eder, öğrenmekten keyif alacakları anların artarak devam etmesini dileriz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©