19.02.2021

eTwinning Project- “LEARNING ENGLISH WITH CODING”

Evde Bilim ve Web Tasarım Kulübü öğrencilerimiz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir eşleştirme programı olan “eTwinning” projesi yürütmektedir. Projenin amacı; farklı şehir ve ülkelerdeki öğretmen ve öğrencilerin iletişim kurması, işbirliği yapması, projeler geliştirmesi ve bunları birbirleriyle paylaşmasıdır.

Öğrencilerimiz, “Learning English With Coding” konulu projelerinde ilk aşama olan kendi avatarlarını tasarlama hedefini gerçekleştirdiler. Bu aşamayı tamamlarken logo ve afiş tasarımı yaptılar ayrıca “web2” araçlarını kullanarak tasarımlarını oylamaya sunup kendi birincilerini seçtiler.

“Safer İnternet Day” günü için de kısa eğitimlere katılan öğrencilerimiz projenin ikinci aşaması olan kodlama çalışmalarına başladılar.

Bu proje, öğrencilerimizin sosyalleşmesini aynı zamanda kodlama bilgilerinin ve İngilizce yeterliliklerinin de gelişmesini sağlayarak önemli kazanımlar elde etmelerine fırsat yaratmıştır. Kendilerini bilimsel alanda ifade edebildikleri ve bu süreci başarıyla yürüttükleri için öğrencilerimizi tebrik ediyor keşfetme yolculuklarının tüm heyecanıyla devam etmesini diliyoruz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)