K12net English
23.02.2021

Sağlığımız İçin Çalışanlar!

TED Bursa Koleji 2. sınıf öğrencilerimizle, 19 Şubat 2021 Cuma günü dersimize Kurum Doktorumuz H. Selçuk DEMİRAY ve Hemşiremiz Mervenur GÜZEL’i davet ettik. Online gerçekleşen söyleşimizde öğrencilerimiz; Hekimlik ve hemşirelik mesleklerinin özelliklerini, sağlık kuruluşlarının verdikleri hizmetleri, covit-19 salgının nedenlerini, aşılanmanın önemini, sağlık alanındaki diğer mesleklerin neler olduğunu, bu alanda hizmet veren kuruluşların hangileri olduğunu, acil yardım ekiplerinin görevlerini öğrendiler. Salgın hastalıkların kaynakları hakkında bilgiler edinerek bu konudaki korkularıyla nasıl başa çıkabileceklerini ve yüzyüze çalışmalarda nasıl davranmaları gerektiğini onların anlayabileceği şekilde anlatan H.Selçuk DEMİRAY’a ve Mervenur Güzel’e teşekkür eder sağlıklı günlerde yeniden okulumuzda buluşmayı dileriz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©