30.06.2021

Okulumuzda Mezuniyet Coşkusu

Okulumuz, görkemli bir törenle on beşinci kez öğrencilerinin mezuniyet gururunu yaşadı. TED ayrıcalığıyla mezun olan öğrencilerimiz, parlak bir geleceğe adım atmanın sevincini yaşadılar.

Ortaokul ve Lise Müdürü Sayın EBRU BEKİL’ in açılış konuşmasının ardından Kurucu Temsilcisi Sayın FEHMİ ENGİNALP, mezun öğrencileri gönülden tebrik ederek emeği geçen öğretmenlere ve velilere teşekkürlerini sundu.

Türk Eğitim Derneği çatısı altında çağdaş ve evrensel değerlerle yetişen öğrencilerimiz, emekleri sonucunda hak ettikleri diplomalarını mutlulukla ve gururla öğretmenlerinden teslim aldı. TED Bursa Koleji Kurucu Temsilcisi Sayın FEHMİ ENGİNALP, okul birincisi EGE KAYNARCA’ya; TED Bursa Koleji Lise Müdürü Sayın EBRU BEKİL, okul ikincisi AYŞE ECE ERSOY’a; TED Bursa Koleji İlköğretim Müdürü Sayın AYŞE ÇOBANOĞLU, okul üçüncüsü NİLDEN ÖZEN’e plaketini ve diplomasını takdim etti.

Görkemli törende TED Bursa Koleji geleneğini devam ettirmek amacıyla okul birincimiz EGE KAYNARCA, 11. sınıflar birincisi EYLÜL SEVİNÇ SEVİNÇ’e okul flamamızı gururla teslim etti.

Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımıyla şenlik havasında geçen mezuniyet töreni, öğrencilerin yeni hayatlarına adım atmalarının heyecanı ile keplerini havaya atmasının ardından sona erdi.