K12net English
13.01.2022

En Etkin ve Başarılı Okul Aile Birliği Ödülü

8 Ocak 2022 tarihinde Ankara TED Üniversitesinde gerçekleştirilen “TED Okul Aile Birlikleri Toplantısı”nda Okul Aile Birliğimiz, “Önceki Öğretim Yılının En Etkin ve Başarılı Okul Aile Birliği” olarak TED Genel Merkez tarafından ödüllendirildi. TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu tarafından bu ödülü almak, TED Bursa ailesi adına gurur verici oldu.

Okul Aile Birliğimiz, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından beri yapmış olduğu çalışmalarla TED Batman Koleji, TED Çorum Koleji ve TED Karabük Kolejinde okuyan tam eğitim burslu üç öğrencimize katkı sağlamaktadır. Bu sene yapılan “Paylaşım Şenliği” ile de TED mezunu olup şu anda üniversitede okuyan tam eğitim burslu iki öğrenciye destek olmaya başlamışlardır.

Okul Aile Birliğimize yapmış olduğu çalışmalardan ve göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etmek amacıyla okul yöneticilerimiz tarafından Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. TED Genel Merkez tarafından verilen plaket Okul Aile Birliğimiz tarafından okulumuza teslim edilmiştir.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©