Anaokulu

Hakkında

TED Bursa Koleji Bademli Kampüsü Anaokulu'nda 4-5 ve 6 yaş gruplarına eğitim verilmektedir.
Doğa içerisinde yer alan kampüsümüzde anaokulu binası diğer birimlerden ayrı olarak yer almaktadır. Bina içerisinde 12 adet sınıf, 1 adet sanat atölyesi, 1 adet spor salonu, 1 adet çok amaçlı salon ve sadece anaokulu öğrencilerinin kullandığı yemekhane bulunmaktadır.

TED Bursa Koleji Anaokulu'nda eğitim görmek üzere :
4 Yaş Grubu için (KG4): 36 ayını tamamlamış,
5 Yaş Grubu için (KG5): 48 ayını tamamlamış,
6 Yaş Hazırlık (KG6) Grubu için ise 60 ayını tamamlamış öğrenci adayları, ön görüşme ve mülakat sonucuna göre kayıt olma hakkına sahip olurlar.

Sağlık
Tüm gün okulumuzda görev yapan okul doktorumuz tarafından öğrencilerimizin gerekli sağlık takipleri yapılır. Gün içerisinde yaşanması olası sağlık problemlerinde ilk müdahale okul doktorumuz tarafından yapılarak gerekli görülen durumlarda aile bilgilendirilir ve öğrencilerimiz en yakın anlaşmalı sağlık kuruluşuna götürülür.

Beslenme / Yemek
Büyümenin ve gelişimin hızlı bir şekilde gerçekleştiği okul yıllarında çocukların her türlü besin değerini yeterli miktarda almaları, kendi başına yemek yeme becerilerini kazanmaları ve sağlıklı beslenme alışkanlığına sahip bireyler olmalarını hedeflemekteyiz.

Anaokulunda çocuklara açık büfe kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün verilmektedir. Yemek menüsü, beslenme uzmanları ve doktorumuz tarafından çocukların gelişimlerini destekleyici özellikte hazırlanarak okul idarecileri tarafından kontrol edilmektedir. Yemekler hizmet kalitesi yüksek, hijyen konusunda güvenilir ve İSO kalite belgesine sahip SOFRA firması tarafından okulumuz mutfağında hazırlanmaktadır.