K12net English
AP

AP Sınavları

2021-2022 yılında okulumuz AP sınav merkezi olmuştur. TED Bursa Koleji öğrencisi dışında diğer öğrenciler okulumuzdan AP sınavlarını alabilirler. 2021-2022 yılında AP sınavları 2-6 Mayıs ve 9-13 Mayıs tarihleri arasında okulumuz kampüsünde yüzyüze sınav formatında yapılacaktır. AP sınavı giriş 9 Ekim 2022 günü başlayıp, 12 Kasım 2022 tarihinde sona erecektir. 4 Mart 2022 tarihi ise gec başvuru tarihidir. Ancak, geç başvuru yapan öğrencilerden collageboard tarafından 40 dolar fazla ücret talep edilecektir. Sınav ücretleri yatırıldıktan sonra sınav ücreti geri iade edilmeyecektir.

TED Bursa Koleji öğrencisi dışında sınava katılmak isteyen 0224 549 21 00 - 171 numaralı telefondan başvuru süreci hakkında bilgi alabilirler.

BAŞVURU

AP sınav başvuru formuna aşağıda belirtilen linkten ulaşılacaktır. Başvuru formunu doldurup, ödemelerinizi yaptıktan sonra öğrenci ile bir kod paylaşılacaktır. Öğrenci kendisine iletilen kodu kendi collageboard sayfasındaki hesabına ekleyecektir.

AP SINAV TARİHLERİ

Aşağıda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

TED Bursa Koleji Bilgi İşlem Departmanı ©