Lise

Görsel Sanatlar

Resim ,seramik ,heykel sanatı ve benzeri sanat dalları ile yakın temas kurarak, yeteneklerinin gelişimini hızlandırırlar. Sanat ve bilim ışığında içsel dinamiklerini kullanmayı öğrenen genç beyinler, yarınlara umutla bakan pozitif fikirli üretken kişiliklere dönüşeceklerdir. Öğrencilerimizin resim araç gereç kullanımı ve değişik tekniklerin uygulanışı hakkında bilgi kazanmasına yönelik dersler yapılmaktadır. Örneklendirmeli, uygulamalı çalışmalar yapılarak el becerilerinin gelişmesine de katkıda bulunulmaktadır. Öğrencilerimizin eğlenceli, üretken ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlayan bu kulüpte; duvar resmi, pop-art çalışmaları, tuval üzerine yağlı boya, desen çalışmaları, seramik çalışmaları, baskı resim çalışmaları yapılmaktadır.