Rafet DALGIÇ
Yönetim Kurulu Başkanı

1941 Bulgaristan doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu. Evli bir kız ve erkek çocuk sahibi.

Fehmi ENGİNALP
Kurucu Temsilcisi

1948 Ermenek doğumlu. Mersin İlköğretim Okulu ve Fatih Öğretmen Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunu. Uzun yıllar öğretmenlik yaptı. İlk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik dilbilgisi, masal ve öykü kitapları yazdı. Evli, bir kız ve bir erkek çocuk sahibi.

Hakan ERDOĞAN
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

1969 İstanbul doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu. Evli , bir kız ve bir erkek çocuk sahibi.

Süleyman BAHAR
Yönetim Kurulu Üyesi

1954 Bulgaristan doğumlu. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu. Evli , bir kız ve bir erkek çocuk sahibi.

M. Cem GÜZEL
Yönetim Kurulu Üyesi

1970 Diyarbakır doğumlu. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu. Evli ve bir erkek çocuk sahibi.

Deniz DALGIÇ
Yönetim Kurulu Üyesi

1967 İstanbul doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu. Santa Clara Üniversitesi ‘nde Yüksek Lisans ve İTÜ’de doktora yaptı. Evli ve iki erkek çocuk sahibi.