04.12.2013

Sabancı ve Koç Üniversiteleri Gezisi

Öğrencilerin hedef belirlemeleri ve ders çalışma motivasyonlarını sağlamalarında üniversitelerin doğru tanınması önemli bir yer tutmaktadır. Bu doğrultuda okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik 29.12.2013 tarihinde İstanbul’a gezi düzenlendi. Ülkemizin önemli iki üniversitesini tanıtma amacıyla düzenlenen gezinin sabahki bölümünde Sabancı Üniversitesi, öğleden sonraki bölümünde Koç Üniversitesi hakkında bilgi alındı. Üniversite kampüslerini gezen, yetkililerden bilgi alan ve üniversite öğrencileriyle söyleşide bulunan öğrencilerimiz, üniversite planlamalarına yönelik önemli kazanımlar sağladı. Gezi esnasında öğrencilerimiz, TED Bursa Kolejinden mezun olup şu anda bu üniversiteler de öğrenci olan arkadaşlarıyla da görüşme fırsatı yakaladılar. Yapılan sohbetlerde mezun arkadaşlarından da bilgi alan öğrencilerimiz için bu etkinlik, faydalı ve keyifli bir süreç olarak gerçekleşti.