12.06.2015

Liseye Yürüyen Heyecanlı Yürekler

TED Bursa Koleji, 2014 – 2015 Eğitim-Öğretim Yılı 8. sınıf öğrencileri 11 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen törenle liseye adım attılar. Bu yıl 63 öğrencimizden oluşan 8. Sınıflar, gerçekleştirilen törenle belgelerini okul yöneticileri ve öğretmenlerinden aldılar. Tören alanına gelişlerinde her biri ayrı ışık saçan öğrencilerimiz, velilerinin ve tüm konukların mutluluk ve gurur dolu kutlamaları arasında yerlerini aldılar. Törenin anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan İlköğretim Kurumları Müdürü Necati Çakır, tüm 8. sınıf öğrencilerine başarı dileklerini iletti. Daha sonra okul birincisi Mete Orhun Minbay’a, ikincisi Atacan Tuhan’a ve üçüncüsü Utku Fedakar’a plaketlerini veren Necati Çakır bu gurur veren başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Dereceye giren öğrenciler TED Genel Merkezi’nce de ayrıca ödüllendirilirken, gece müzik, dans ve eğlencelerle sona erdi.