05.10.2016

Can Dostlarımız Hayvanlar

İnsan nüfusu çoğalırken, hayvan nesli tükenmesin. Bu dünya hepimize yeter, can dostları koruyalım onları tehlikeye atmayalım. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günümüz kutlu olsun. 2.sınıf öğrencilerimizin bu dönem yapacakları toplum hizmeti konusu kapsamında 4 Ekim Salı günü gerçekleştirilen sunum günün anlam ve önemini daha da pekiştirdi. Veteriner hekim Arzu BURCU'nun "Hayvanları Neden Sevmeliyiz" temalı sunumunu ilkokul öğrencilerimize yapmasının ardından Yazar Çiler ÇELiKLER 2.sınıf öğrencilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projesi üzerine konuştu. Yazarımızın kitaplarını imzalamasıyla bu keyifli sunum noktalandı. Bizim için anlamı büyük olan bu güzel günde aramızda olan Sayın Arzu BURCU ve Sayın Çiler Çelikler'e teşekkür ederiz.