09.04.2018
Haber

Üniversite Tanıtım Gezisi

TED Bursa Koleji'nde, Kariyer Planlama Programının bir parçası olarak her yıl düzenli bir şekilde üniversite tanıtım gezileri yapılmaktadır. Bu yıl, 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla, 04.04.2018 tarihinde Özyeğin ve Sabancı Üniversitesinin tanıtım gezisi gerçekleştirildi. Gezi süresince öğrencilerimiz, kariyer hedeflerini belirlerken üniversiteleri yakından gördüler. Ayrıca üniversite ile ilgili merak ettikleri sorulara yanıt buldular. Üniversite öğrencileriyle tanışarak onlardan, üniversitede ders çalışma şeklini, yurt olanaklarını ve kampüs hayatını öğrendiler. Yapılan bu etkinlikle öğrencilerimizin bakış açılarındaki olumlu değişim, akademik hayatlarına bir değer katarak, yükseköğrenime hazırlanmaları sürecinde onlara yol gösterici olmuştur.