18.06.2018

TED Bursa Uluslararası Aile Günü Şenliği

23 Nisan 2018 Pazartesi günü düzenlenen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninin ardından , TED Bursa Koleji bahçesinde Okul Aile Birliği’nin düzenlediği ve Türkiye ile birlikte Afganistan, Endonezya, Filipinler, Fransa, Mısır ve Porto Riko ülkelerinden olan velilerimizin katılımı ve desteği ile ilk TED Bursa Uluslararası Aile Günü şenliğimiz gerçekleşmiştir. Katılımcı ülke velilerimiz , stantlarında geleneksel lezzetler ve hediyeliklerle yer alarak Uluslararası Aile Gününe renk katmışlardır. Çok yüksek bir katılımın gerçekleştiği etkinlikte ülke stantları yanı sıra , CISV Uluslararası Bursa Çocuk Kampları Derneği’nin etkinlikleri, 4 Mayıs’ta Lise öğrencileri tarafından sergilenecek olan “Karagöz Gelin Oluyor” tiyatro etkinliği tanıtım standı, kaşık boyama standı ve sponsorların stantları da büyük coşku katmıştır. İlk defa düzenlenmiş olan TED Bursa Uluslararası Aile Günü Şenliğimiz yaklaşık 2 saat sürmüş ve katılımcı ülke ve sponsor firma stantlarımızda yapılan satışlar sonrası elde edilen tüm gelir ile Mayıs ayında Bursa Keles 1. Murat İlkokulu ‘na okuldaki interaktif DynEd İngilizce eğitimine katkı sağlaması amacıyla toplam 3 adet Acer marka bilgisayar satın alınmış ve Okul Aile Birliği üyelerimizden bir heyet ile teslim edilmiştir. 2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılında , Okul Aile Birliği’mizin liderliği ve okulumuzdaki mevcut diğer farklı ülke velilerimizin de katılımı ve desteği ile 2.TED Bursa Uluslararası Aile Günü şenliğimizin daha geniş kitleye hitab etmesini ve elde edilen gelir ile daha fazla ihtiyaç sahibi kurum/ kurumlara ulaşmayı hedefliyoruz.