12.10.2021

eTWINNING Proje Ekibine Kalite Etiketi Ödülü

“2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı”nda “Evde Bilim ve Web Tasarım Kulübü” öğrencilerinden seçilmiş proje grubu öğrencilerimiz, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir eşleştirme programı olan “eTwinning” projesini yürüttüler. Öğrencilerimiz , “Learning English With Coding” konulu projelerinde yıl boyunca aktif şekilde çalıştılar. Proje sonunda katılımcı okullardan oluşan ekibin yer aldığı online toplantıda, kodladıkları oyunun sunumunu yaptılar. Sonucun değil sürecin değerlendirildiği projede yapılması gereken tüm basamakları zamanında ve başarılı bir şekilde yapan öğrencilerimiz ve yürütücü öğretmenimiz “eTwinning Quality Label“ ödülünü almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.