K12net English
26.05.2022

Yüzme'de Gururlandıran Başarı

24 Mayıs 2022 Salı günü Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan Okul Sporları Minikler Yüzme Yarışmaları’nda “Okul Kız Takımı” ve “Okul Erkek Takımı”mız Bursa 3.sü olmuştur.

“4x50m Serbest Bayrak Yarışmaları”nda “Kız Bayrak Takımı”mız Bursa 3.sü “Erkek Bayrak Takımı”mız Bursa 2.si olmuş; 4x50m “Karışık Bayrak Yarışmaları”nda “Kız Bayrak Takımı”mız ve “Erkek Bayrak Takımı”mız Bursa 3.sü olmuştur. Başarıda emeği geçen sporcularımızı, ailelerini ve antrenörlerimizi kutlar; başarılarının devamını dileriz.

Okul Kız Takımı sporcularımız:
Asya Demir, Bade Omurca, Burçin Beren Tınaz, Elif Nisa Şener, Işıl Sözeri, Nil Tangay, Su Tarım

Okul Erkek Takımı sporcularımız:
Alp Aksoy, Arel Tuna, Atalay Bilecikli, Cenker Bilecikli, Erdem Şahin, Erol Deniz Sezer, Sabri Özerkan, Sarp Kurutluoğlu, Teoman Ekmekçi, Uras Erbay

Kız Bayrak Takımı sporcularımız:
Nil Tangay, Asya Demir, Bade Omurca, Işık Sözeri

Erkek Bayrak Takımı sporcularımız:
Atalay Bilecikli, Uras Erbay, Cenker Bilecikli, Erol Deniz Sezer

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)