K12net English
30.05.2022

Üniversite Gezimiz

Mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik 27 Mayıs 2022 Cuma günü Koç Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesine tanıtım gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz; üniversitelerin tanıtım ofisinde görev yapan öğrencilerden, tanıtım uzmanlarından, akademisyenlerden bölüm ve fakülteler, burs olanakları, yurt imkânları, proje ve staj koşulları hakkında bilgi aldı. Ayrıca üniversitelerin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla kampüs turu düzenlendi. TED Bursa Koleji mezun öğrencileri, okudukları üniversitelerde öğrencilerimize ev sahipliği yaptılar. Yapılan etkinlikte öğrencilerimiz hem üniversiteleri tanıma hem de merak ettikleri konulara ilişkin soru sorma fırsatı buldular.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)