K12net English
24.10.2022

Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU

İçişleri Bakanlığı trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarını azaltmak ve toplum farkındalığını artırmak adına her yıl farklı bir sloganla etkinlikler yapmaktadır. Bu yıl “Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU” ile yapılacak çalışmalar yıl boyu devam edecektir. Ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz bu yılki tema kapsamında hafta boyunca farklı derslerde çalışmalar gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz Türkçe dersinde yazdıkları sloganları resim derslerinde yaptıkları afişler ile birleştirdiler. Ortaya çıkan ürünlerle okul sergisi açtılar. İngilizce dersinde ise geçiş önceliğini vurgulayan duvar panosu tasarladılar. Çalışmaların son bölümünde Rehber Öğretmenimiz Elif DÖNMEZ’ in “ Hayat Kurtaran Kurallar” konulu sunumunu izleyen sınıflarımızla birlikte bizler de Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU” diyoruz.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)