K12net English
11.11.2022

2. Sınıf Öğrencilerimizin Yürüyen Köşk ve Arboretum Ziyareti

“Atatürk’ü Anma Haftası” kapsamında, 9 Kasım 2022 Çarşamba günü 2. sınıf öğrencilerimiz, Yalova’da yer alan “Yürüyen Köşk” ile “Karaca Canlı Ağaç Müzesi”ni ziyaret ettiler. Mustafa Kemal Atatürk gibi bir öndere sahip olmanın gururunu yaşayan öğrencilerimiz; Atatürk’ün doğaya verdiği önemi bir kez daha kavrama imkanı buldular. Hafta boyunca “Karaca ve Yürüyen Köşk” adlı kitaplarını okudular. Ardından “Yürüyen Köşk”ü rehber eşliğinde ziyaret ettiler. Aynı gün Hayrettin Karaca tarafından kurulan “Karaca Arboretum Ağaç Müzesi”ni yerinde görüp incelediler. Atatürk’ün izinde ve açtığı yolda ilerleyen öğrencilerimiz büyük bir dikkat ve ilgiyle tamamladıkları Yalova gezisi sonrasında değerlendirme çalışmalarını panolarında sergilediler.

View this post on Instagram

A post shared by TED Bursa Koleji (@tedbursakoleji)