24.02.2017

Sedat ÖRSEL Gençlerle Buluştu

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Sedat ÖRSEL, okulumuzun 8, Hazırlık, 9 , 10 ve 11. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek “Okul için değil yaşam için öğreniyorum” konulu unutulmaz bir konferans gerçekleştirdi. Kariyer Planlama programı kapsamında gerçekleşen konferansa 8. sınıf öğrencilerimiz de liseye geçiş oryantasyon etkiniliği olarak katıldılar. Türk televizyonculuk tarihinin duayen isimlerinden Sn. Sedat ÖRSEL, TED Bursa Koleji Öğrencilerine yaşam boyu öğrenmenin bireye katacağı ayrıcalıklardan bahsetti. Nitelikli ve donanımlı insan olabilmek için çok kitap okumanın, zamanı verimli çalışmalarla geçirmenin öneminin vurgulandığı etkinlik izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ve keyifle takip edildi.